Onze kernwaarden

BEREIKBAARHEID

Een goede bereikbaarheid hebben wij zeer hoog in het vaandel staan.

Bij ons krijgt u direct iemand aan de lijn en als u niet al direct één van onze deurwaarders aan de lijn krijgt, dan kan u indien gewenst op elk moment doorverbonden worden met één van onze deurwaarders.

Daarnaast bent u niet gebonden aan tijden. Ook na sluitingstijd krijgt u één van onze deurwaarders aan de lijn als u ons belt op het hoofdnummer.

Bovendien kunt u onze deurwaarders, zoals u wellicht al had gezien op onze website, ook rechtstreeks op hun 06-nummers bereiken. Deze vindt u hier terug.

 

KWALITEIT EN MAATWERK

Bij ons krijgt u kwaliteit en maatwerk. Wij investeren veel in (het bijhouden van) kennis. Naar kwantiteit kijken wij pas als wij er zeker van zijn dat de hoge mate van kwaliteit die wij nastreven daar niet onder zal lijden.

Voor ons is elke opdrachtgever en elke zaak anders. Elke zaak vereist een afzonderlijke aanpak, afhankelijk van de verhaalsmogelijkheden en van hoe schuldeiser en schuldenaar tot elkaar in verhouding staan.

Als u aan ons vraagt waarom wij een bepaalde beslissing hebben genomen, zal u van ons nooit horen “omdat wij dat al jaren op die manier doen”. Een beslissing wordt pas genomen als daar eerst goed over nagedacht is.

 

FLEXIBILITEIT

In deze tijden waarin veel deurwaarderskantoren grote hoeveelheden “bulkzaken” behandelen en de te berijden routes ruim van te voren vaststaan, zonder de mogelijkheid om hiervan af te wijken, hechten wij nog meer dan anders waarde aan onze flexibiliteit.

“Dat gaat ons niet lukken”, “Daar hebben wij geen tijd voor” of “Dat ligt niet op onze route” kennen wij niet. Wij maken alles mogelijk.