Onze Diensten

INCASSO

U kunt bij ons terecht voor al uw incassozaken, ongeacht de grondslag van de vordering. Het maakt dus niet uit of het nu bijvoorbeeld om huur, een geldlening of om een zakelijk geschil gaat. Evenmin maakt het uit of u een bedrijf bent of een particulier. Wij beschikken over de middelen/systemen om alle soorten zaken voor u te kunnen behandelen.

Indien in de minnelijke fase niet tot vrijwillige betaling wordt overgegaan, dan is een gerechtelijke procedure soms onvermijdelijk. Ook deze gerechtelijke procedure kunnen wij geheel voor u verzorgen. Alle deurwaarders zijn juristen. Bovendien is één van onze deurwaarders, mr. Michel Knol, zelfs academisch geschoold. Uw zaak is bij ons dus in goede handen.

Klik hier voor meer informatie en het eventueel uit handen geven van uw zaak.
 

JURIDISCH ADVIES

Zoals u wellicht op onze homepagina heeft gelezen, geven wij gratis juridisch advies. Het maakt hiervoor niet uit waar de zaak precies over gaat. Mocht u onverwachts toch een vraag hebben waar wij niet direct antwoord op kunnen geven, dan zoeken we het voor u uit. Klik hier voor onze telefoonnummers en bel ons direct.

 

AMBTELIJK

Wij staan voor u klaar voor al uw ambtelijke opdrachten. Zoals u wellicht reeds op onze website heeft gelezen, zijn onze grootste kernwaarden bereikbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk.

Juist voor uw ambtelijke opdrachten spelen deze kernwaarden een grote rol. Ambtelijke opdrachten hebben immers vaak een spoedeisend karakter, waarbij het kan gaan om grote (geldelijke) belangen en er dus geen ruimte is voor vergissingen of fouten.

U bent derhalve niet alleen voor de veelvoorkomende ambtshandelingen, zoals het uitbrengen van dagvaardingen en het betekenen van vonnissen, bij ons aan het goede adres, maar ook voor de specialistischere ambtshandelingen, zoals het leggen van bewijsbeslag, aandelenbeslag, beslag op roerende zaken (eventueel met inbewaringgeving), paulianabeslag, beslag m.b.t. bijzondere gemeenschappen, etc.

Ondanks dat dit formeel geen ambtshandeling is, maken wij u er tevens graag op attent dat wij ook veel ervaring hebben met het doen van constateringen.

Wij werken door heel Nederland en voeren alle opdrachten zelf uit. De kan te allen tijde op de kortst mogelijke termijn en in de meeste gevallen rekenen wij geen spoedtarief.