U bent een ondernemer

Of u nu een groot bedrijf, MKB'er of ZZP'er bent, wij gaan met veel enthousiasme en passie aan de slag met uw onbetaalde facturen (of andere vorderingen, waaronder huurvorderingen en geldleningen). Bedrijven weten ons sinds jaar en dag te vinden om hun vorderingen geïnd te krijgen. 

Wij onderscheiden ons van veel andere kantoren door niet eindeloos aanmaningen te blijven sturen, zonder een vervolgstap te zetten.

Als er niet vrijwillig wordt betaald na het versturen van een aanmaning en u wilt de vordering niet als oninbaar afboeken, dan is een gerechtelijke procedure onvermijdelijk. De volledige gerechtelijke procedure kunnen wij voor u behandelen. Voor het geval uw debiteur zich gaat verweren in de gerechtelijke procedure: wij hebben alle benodigde kennis in huis om uw belangen te behartigen.

Alle deurwaarders zijn immers tevens juristen en één van onze deurwaarders (mr. Michel Knol) is zelfs academisch geschoold. Daarnaast bevindt één van onze medewerkers zich in een vergevorderd stadium van de deurwaardersopleiding.

Bovendien bent u bij ons niet aan een doorlopend contract gebonden. Het enige dat u hoeft te doen is de openstaande facturen, herinneringen/aanmaningen en eventuele verdere brief-/emailcorrespondentie aan ons toe te zenden (of aan de balie op kantoor af te geven).

Betreft het een vordering op een particulier en heeft u nog de bijzondere wettelijk voorgeschreven aanmaning gestuurd? Klik dan eerst hier voor informatie hierover en voor hulp bij het verzenden van deze aanmaning.

 


Wat doen wij precies?

Als u nog niet bekend bent met onze werkzaamheden, kijkt u dan eens hier:


Betreft het een huurzaak?

Kunt u dan ook eens hier voor meer informatie: