Wie zijn wij

Ons kantoor is op 1 juli 1993 opgericht door deurwaarder Henk van Beest. Vanaf die datum is het kantoor gevestigd aan hetzelfde adres in Delft, aan de kant van Rijswijk in het zogeheten Agnetapark.

Ons kantoor is gelegen in een monumentaal pand dat mede wordt gekenmerkt door de grote vijver die voor ons kantoor ligt en door de wijk vol gele woningen waar oorspronkelijk de arbeiders van Gist-Brocades (thans DSM genaamd) in woonden.

Wij voeren opdrachten uit voor allerlei soorten opdrachtgevers, waaronder advocaten, incassobureau's, overheidsinstanties, woningcorporaties, MKB’ers en ZZP’ers, maar ook voor particuliere opdrachtgevers, zoals verhuurders en alimentatiegerechtigden.

Naast Henk van Beest werken er bij ons nog drie deurwaarders, te weten gerechtsdeurwaarders Michel Knol en Diana Vermeulen, en toegevoegd gerechtsdeurwaarder Edzard Veldhuizen. Daarnaast is één medewerker momenteel bezig aan de deurwaardersopleiding.

Onze kijk op het vak

Deurwaarderswerk is mensenwerk. En daar willen we niet mee zeggen dat het werk uitgevoerd wordt door mensen (dat is immers logisch), maar dat het belangrijkste aspect van het werk, het contact met mensen is.

Aanvoelen wat de situatie van schuldeiser en schuldenaar is. Aanvoelen of de schuldenaar een niet-willer of een niet-kunner is. Luisteren naar de schuldenaar. Duidelijk maken aan de schuldenaar dat wij ook zoveel mogelijk met zijn/haar situatie mee willen denken om tot een passende oplossing te komen.

Pas dan ben je als deurwaarder in staat om een vordering efficiënt te innen of om een ambtshandeling op correcte wijze af te handelen. Het heeft immers geen zin "om met een botte bijl door te blijven hakken".

Dit is niet in het belang van de schuldenaar en niet in het belang van de schuldeiser. De schuldeiser wordt hierdoor immers alleen maar onnodig op kosten gejaagd.

 


Onze kernwaarden

BEREIKBAARHEID

Een goede bereikbaarheid hebben wij zeer hoog in het vaandel staan.

Bij ons krijgt u direct iemand aan de lijn en als u niet al direct één van onze deurwaarders aan de lijn krijgt, dan kan u indien gewenst op elk moment doorverbonden worden met één van onze deurwaarders.

Daarnaast bent u niet gebonden aan tijden. Ook na sluitingstijd krijgt u één van onze deurwaarders aan de lijn als u ons belt op het hoofdnummer.

Bovendien kunt u onze deurwaarders, zoals u wellicht al had gezien op onze website, ook rechtstreeks op hun 06-nummers bereiken. Deze vindt u hier terug.

FLEXIBILITEIT

In deze tijden waarin veel deurwaarderskantoren grote hoeveelheden “bulkzaken” behandelen en de te berijden routes ruim van te voren vaststaan, zonder de mogelijkheid om hiervan af te wijken, hechten wij nog meer dan anders waarde aan onze flexibiliteit.

“Dat gaat ons niet lukken”, “Daar hebben wij geen tijd voor” of “Dat ligt niet op onze route” kennen wij niet. Wij maken alles mogelijk.

KWALITEIT EN MAATWERK

Bij ons krijgt u kwaliteit en maatwerk. Wij investeren veel in (het bijhouden van) kennis. Naar kwantiteit kijken wij pas als wij er zeker van zijn dat de hoge mate van kwaliteit die wij nastreven daar niet onder zal lijden.

Voor ons is elke opdrachtgever en elke zaak anders. Elke zaak vereist een afzonderlijke aanpak, afhankelijk van de verhaalsmogelijkheden en van hoe schuldeiser en schuldenaar tot elkaar in verhouding staan.

Als u aan ons vraagt waarom wij een bepaalde beslissing hebben genomen, zal u van ons nooit horen “omdat wij dat al jaren op die manier doen”. Een beslissing wordt pas genomen als daar eerst goed over nagedacht is.


Onze diensten

INCASSO

U kunt bij ons terecht voor al uw incassozaken, ongeacht de grondslag van de vordering. Het maakt dus niet uit of het nu bijvoorbeeld om huur, een geldlening of om een zakelijk geschil gaat. Evenmin maakt het uit of u een bedrijf bent of een particulier. Wij beschikken over de middelen/systemen om alle soorten zaken voor u te kunnen behandelen.

Indien in de minnelijke fase niet tot vrijwillige betaling wordt overgegaan, dan is een gerechtelijke procedure soms onvermijdelijk. Ook deze gerechtelijke procedure kunnen wij geheel voor u verzorgen. Alle deurwaarders zijn juristen. Bovendien is één van onze deurwaarders, mr. Michel Knol, zelfs academisch geschoold. Uw zaak is bij ons dus in goede handen.

 

JURIDISCH ADVIES

Zoals u wellicht op onze homepagina heeft gelezen, geven wij gratis juridisch advies. Het maakt hiervoor niet uit waar de zaak precies over gaat. Mocht u onverwachts toch een vraag hebben waar wij niet direct antwoord op kunnen geven, dan zoeken we het voor u uit.

 

AMBTELIJK

Wij staan voor u klaar voor al uw ambtelijke opdrachten. Zoals u wellicht reeds op onze website heeft gelezen, zijn onze grootste kernwaarden bereikbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk.

Juist voor uw ambtelijke opdrachten spelen deze kernwaarden een grote rol. Ambtelijke opdrachten hebben immers vaak een spoedeisend karakter, waarbij het kan gaan om grote (geldelijke) belangen en er dus geen ruimte is voor vergissingen of fouten.

U bent derhalve niet alleen voor de veelvoorkomende ambtshandelingen, zoals het uitbrengen van dagvaardingen en het betekenen van vonnissen, bij ons aan het goede adres, maar ook voor de specialistischere ambtshandelingen, zoals bewijsbeslag, aandelenbeslag, beslag op roerende zaken (eventueel met inbewaringgeving), paulianabeslag, beslag m.b.t. bijzondere gemeenschappen, etc.

Ondanks dat dit formeel geen ambtshandeling is, maken wij u er tevens graag op attent dat wij ook veel ervaring hebben met het doen van constateringen.

Wij werken door heel Nederland en voeren alle opdrachten zelf uit. De kan te allen tijde op de kortst mogelijke termijn en in de meeste gevallen rekenen wij geen spoedtarief.