U bent een incassobureau

Als incassobureau heeft u behoefte aan een deurwaarder die voor u de dagvaardingen kan uitbrengen en de zaken direct en efficiënt kan oppakken vanaf het moment dat de rechter een vonnis heeft gewezen, inclusief het doen van verhaalsonderzoek en het leggen van beslagen.

Wij werken veel samen met incassobureaus en begrijpen hierdoor goed wat wij voor u kunnen betekenen om samen een goed resultaat te behalen.

Het maakt ons daarbij niet uit of u het volledige dossier aan ons uit handen wenst te geven, of dat u liever zelf het dossier inhoudelijk blijft behandelen en ons specifieke opdrachten geeft. U kunt bij ons alle kanten op. 

Bovendien bent u bij ons niet aan een doorlopend contract gebonden, zodat u onze dienstverlening ook gewoon eens uit kunt uitproberen.

Mocht u eens contact willen hebben om op detailniveau te bespreken wat wij precies voor elkaar kunnen betekenen en wat de kosten daarvan zullen zijn, dan nodigen wij u hierbij van harte uit om ons telefonisch of per email te benaderen, of op ons kantoor langs te komen.

Hier vindt u al onze contactgegevens. U kunt ons 24/7 bereiken.