Wie zijn wij

Ons kantoor is op 1 juli 1993 opgericht door deurwaarder Henk van Beest. Vanaf die datum is het kantoor gevestigd aan hetzelfde adres in Delft, aan de kant van Rijswijk in het zogeheten Agnetapark.

Naast Henk van Beest werken er bij ons nog drie deurwaarders, te weten de gerechtsdeurwaarders Michel Knol en Diana Vermeulen, en toegevoegd gerechtsdeurwaarder Stef Kroesemeijer.

Ons kantoor is gelegen in een monumentaal pand dat mede wordt gekenmerkt door de grote vijver die voor ons kantoor ligt en door de wijk vol gele woningen, waar oorspronkelijk de arbeiders van Gist-Brocades (thans DSM genaamd) in woonden.

Onze kijk op het vak

Deurwaarderswerk is mensenwerk. En daar willen we niet mee zeggen dat het werk uitgevoerd wordt door mensen (dat is immers logisch), maar dat het belangrijkste aspect van het werk, het contact met de mensen is. Als deurwaarder sta je immers tussen partijen in.

Aanvoelen wat de situatie van schuldeiser en schuldenaar is. Aanvoelen of de schuldenaar een niet-willer of een niet-kunner is. 

Pas dan ben je als deurwaarder in staat om een vordering efficiënt te innen of om een ambtshandeling op correcte wijze af te handelen. 

Dat is zowel in het belang van de schuldenaar als in het belang van de schuldeiser. Beiden zitten niet te wachten op hoge kosten of een hoog kostenrisico.


Onze kernwaarden

BEREIKBAARHEID

Een goede bereikbaarheid hebben wij zeer hoog in het vaandel staan.

Bij ons krijgt u direct iemand aan de lijn en als u niet al direct één van onze deurwaarders aan de lijn krijgt, dan kan u indien gewenst op elk moment doorverbonden worden met één van onze deurwaarders.

Daarnaast bent u niet gebonden aan tijden. Ook na sluitingstijd krijgt u één van onze deurwaarders aan de lijn als u ons belt op het hoofdnummer.

Bovendien kunt u onze deurwaarders, zoals u wellicht al had gezien op onze website, ook rechtstreeks op hun 06-nummers bereiken. Deze vindt u hier terug.

KWALITEIT EN MAATWERK

Bij ons krijgt u kwaliteit en maatwerk. Wij investeren veel in (het bijhouden van) kennis. Naar kwantiteit kijken wij pas als wij er zeker van zijn dat de hoge mate van kwaliteit die wij nastreven daar niet onder zal lijden.

Voor ons is elke opdrachtgever en elke zaak anders. Elke zaak vereist een afzonderlijke aanpak, afhankelijk van de verhaalsmogelijkheden en van hoe schuldeiser en schuldenaar tot elkaar in verhouding staan.

Als u aan ons vraagt waarom wij een bepaalde beslissing hebben genomen, zal u van ons nooit horen “omdat wij dat al jaren op die manier doen”. Een beslissing wordt pas genomen als daar eerst goed over nagedacht is.

FLEXIBILITEIT

In deze tijden waarin veel deurwaarderskantoren grote hoeveelheden “bulkzaken” behandelen en de te berijden routes ruim van te voren vaststaan, zonder de mogelijkheid om hiervan af te wijken, hechten wij nog meer dan anders waarde aan onze flexibiliteit.

“Dat gaat ons niet lukken”, “Daar hebben wij geen tijd voor” of “Dat ligt niet op onze route” kennen wij niet. Wij maken alles mogelijk.