U bent een particulier

Ondanks dat veel deurwaarderskantoren dat niet meer doen, behandelen wij ook gewoon zaken voor particulieren.

Het maakt daarbij niet uit waar de zaak over gaat en of het dus om bijvoorbeeld alimentatie, huur of een geldlening gaat. Aangezien alle deurwaarders juristen zijn en één van onze deurwaarders (mr. Michel Knol) zelfs academisch geschoold is, hebben wij alle kennis in huis om uw belangen goed te behartigen. Daarnaast bevindt één van onze medewerkers zich in een vergevorderd stadium van de deurwaardersopleiding.

Wij realiseren ons dat de meeste particulieren dit niet vaak aan de hand hebben en dat het in veel gevallen zelfs de eerste keer is. Wij nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat wij de zaak kunnen bespreken (wij geven gratis telefonisch advies, dus hier zijn geen kosten aan verbonden voor u).

Uiteraard kunt u ook direct de zaak aan ons uit handen geven. Dat kan via onze website of door langs te komen op ons kantoor.

Betreft het een vordering op een particulier en heeft u nog de bijzondere wettelijk voorgeschreven aanmaning gestuurd? Klik dan eerst hier voor informatie hierover en voor hulp bij het verzenden van deze aanmaning.

 


Wat doen wij precies?

Als u nog niet bekend bent met onze werkzaamheden, kijkt u dan eens hier:


Betreft het een huurzaak?

Kijkt u dan ook eens hier voor meer informatie: