Als advocaat op zoek naar een deurwaarder?

Zolang wij al bestaan (meer dan 25 jaar) werken wij in grote mate voor advocatenkantoren, zowel grote en kleine kantoren als ZZP'ers. Door goed te luisteren naar onze advocaat-opdrachtgevers, kritisch naar onszelf te kijken en open te staan voor veranderingen en verbeteringen, hopen wij de deurwaarders te zijn waar u naar op zoekt bent, namelijk

Deurwaarders die

tevens meedenken

Van een deurwaarder mag worden verwacht dat hij niet als een willoos werktuig slechts uitvoert, maar dat hij ook meedenkt. En niet alleen meedenken bij de uitvoering van de opdracht, maar zo nodig ook bij de voorbereiding ervan, zoals bijvoorbeeld bij het opmaken van het verzoekschrift tot het leggen van conservatoir beslag.

hun kennis op peil houden

Naast de verplicht voorgeschreven PE-punten die door deurwaarders moeten worden behaald, steken onze deurwaarders veel tijd en energie in het op peil houden van hun kennis. Zo worden (juridische) ontwikkelingen en belangrijke recente uitspraken uitgebreid onderling besproken en geanalyseerd.

op elk moment tijd voor u hebben

Bij ons zult u nooit horen "daar hebben wij geen tijd voor". Als we geen tijd hebben, dan maken we tijd. Juist in ons vakgebied is flexibiliteit van groot belang. Al moeten wij op het laatste moment naar de andere kant van Nederland rijden voor u, dan doen wij dat.

zelfstandig in heel Nederland werken

Wij zijn niet afhankelijk van samenwerking met andere kantoren. Wij verrichten alle werkzaamheden zelf en rijden dus door heel Nederland. Hierdoor heeft u altijd één aanspreekpunt die op de hoogte is van alle ins en outs.

op elk moment rechtstreeks bereikbaar zijn

Wij vinden het belangrijk dat u rechtstreeks met ons in contact kan staan. Het maakt daarbij niet uit wat het belang van een zaak is en of het om een spoedopdracht gaat. Onze deurwaarders zijn te allen tijde rechtstreeks te bereiken. Alle 06-nummers zijn hier te vinden.

kennis hebben van alle soorten ambtshandelingen

Zoals u wellicht al op onze website heeft gelezen hebben wij de benodigde kennis en ervaring m.b.t. alle soorten ambtshandelingen. Het maakt daarbij niet uit of het om een dagvaarding of betekening gaat of om andersoortige ambtshandelingen, zoals bankbeslag, loonbeslag, beslag op roerende zaken (met inbewaargeving) en de openbare verkoop van deze roerende zaken, beslag op onroerende zaken, bewijsbeslag, aandelenbeslag, ontruimingen, paulianabeslag, beslag op bijzondere gemeenschappen of beslag op andere rechten (zoals domeinnamen). 

niet met doorlopende contracten of abonnementen werken

Bij ons hoeft er geen (doorlopende) overeenkomst te worden getekend en wordt er niet met abonnementen gewerkt. U zit bij ons nergens aan vast en kunt dus ook gewoon eenmalig een opdracht aan ons verstrekken. In de meeste gevallen rekenen wij zelfs geen spoedtarief.

* Uitsluitend voor de leesbaarheid op deze pagina is gekozen voor slechts de mannelijke vervoegingen. Wij wensen echter te benadrukken dat het deurwaardersberoep een beroep is dat door zowel mannen als vrouwen met veel passie en enthousiasme wordt uitgeoefend, zo ook op ons kantoor.Wist u dat...

wij regelmatig op onze website artikelen schrijven over belangrijke juridische ontwikkelingen en interessante onderwerpen?

 

Wellicht vindt u de volgende artikelen interessant: