U bent een woningcorporatie

Woningcorporaties hebben een bijzondere positie in onze maatschappij en zijn derhalve niet geheel te vergelijken met andere bedrijfsmatige en particuliere verhuurders.

Woningcorporaties hebben een sociaal oogmerk en geen oogmerk om winst te maken. Dat begrijpen wij maar al te goed, mede doordat wij reeds lange tijd met woningcorporaties werken. 

De uitdaging is om een goede balans te vinden in de sociale benadering van de huurder en het te behalen resultaat (in de meeste gevallen betaling van de huurachterstand). Helaas is een gerechtelijke procedure en een eventuele gedwongen ontruiming niet altijd te vermijden. Dit gehele proces kunnen wij voor u verzorgen.

Bovendien bent u bij ons niet aan een doorlopend contract gebonden, zodat u onze dienstverlening ook gewoon eens uit kunt uitproberen.

Betreft het een vordering op een particulier en heeft u nog de bijzondere wettelijk voorgeschreven aanmaning gestuurd? Klik dan eerst hier voor informatie hierover en voor hulp bij het verzenden van deze aanmaning.