U bent advocaat

Zoals u wellicht reeds gelezen heeft op onze website, kunnen wij alle soorten ambtshandelingen (derhalve ook de specialistischere ambtshandelingen) voor u verrichten, kunt u ons te allen tijde bereiken (ook buiten kantoortijden) en zijn wij zeer flexibel in het moment en de wijze waarop de ambtshandelingen dienen te worden uitgevoerd. U kunt op elk moment contact opnemen met de betreffende deurwaarder voor overleg (zie hier de 06-nummers).

Ook voor spoedopdrachten bent u derhalve bij ons aan het goede adres. Onze deurwaarders staan op elk moment voor u klaar en denken met u mee.

Bovendien bent u bij ons niet aan een doorlopend contract gebonden, zodat u onze dienstverlening ook gewoon eens uit kunt proberen om te kijken of het naar wens is.

Uiteraard beperkt onze dienstlening zich voor u niet alleen tot het verrichten van ambtshandelingen. Indien u (zelf) een vordering heeft, kunt u deze ook aan ons ter inning uit handen geven.

U bent ondernemer

Of u nu een groot bedrijf, MKB'er of ZZP'er bent, wij gaan met veel enthousiasme en passie aan de slag met uw onbetaalde facturen (of andere vorderingen). Bedrijven weten ons sinds jaar en dag te vinden om hun vorderingen geïnd te krijgen. In sommige gevallen ook nadat het een andere deurwaarder niet is gelukt.

Wij onderscheiden ons van veel andere kantoren door niet eindeloos aanmaningen te blijven sturen, zonder een vervolgstap te zetten.

Als er niet vrijwillig wordt betaald na het versturen van een aanmaning en u wilt de vordering niet als oninbaar afboeken, dan is een gerechtelijke procedure onvermijdelijk. De volledige gerechtelijke procedure kunnen wij voor u behandelen.

Bovendien bent bij ons niet aan een doorlopend contract gebonden. Het enige dat u hoeft te doen is de openstaande facturen, herinneringen/aanmaningen en eventuele verdere brief-/emailcorrespondentie aan ons toe te zenden (of aan de balie op kantoor af te geven).

U bent een particulier

In tegenstelling tot veel andere deurwaarderskantoren behandelen wij ook zaken voor particulieren.

Het maakt daarbij niet uit waar de zaak over gaat en of het dus om bijvoorbeeld huur, alimentatie of een geldlening gaat.

Wij realiseren ons dat de meeste particulieren dit niet vaak aan de hand hebben en dat het in veel gevallen zelfs de eerste keer is. Wij nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat wij de zaak kunnen bespreken. Zoals u wellicht reeds op onze website heeft gelezen, geven wij gratis juridisch advies.

Indien u dit vaker aan de hand heeft gehad en dus weet wat u kunt verwachten, dan kunt u de zaak aan ons uit handen geven door het gehele dossier per email of post aan ons toe te zenden, of deze aan ons af te geven aan de balie op kantoor.


U bent een incassobureau

Als incassobureau heeft u behoefte aan een deurwaarder die voor u de dagvaardingen kan uitbrengen en de zaken direct en efficiënt kan oppakken vanaf het moment dat de rechter een vonnis heeft gewezen.

Wij werken veel samen met incassobureaus en begrijpen hierdoor goed wat wij voor u kunnen betekenen om samen een goed resultaat te behalen. Het maakt ons daarbij niet uit of u het volledige dossier aan ons uit handen wenst te geven ter inning, of dat u liever zelf het dossier inhoudelijk blijft behandelen en ons specifieke opdrachten geeft. U kunt bij ons alle kanten op. 

U bent een woningcorporatie

Woningcorporaties hebben een bijzondere positie in onze maatschappij en zijn derhalve niet geheel te vergelijken met andere bedrijfsmatige en particuliere verhuurders.

Woningcorporaties hebben een sociaal oogmerk en geen oogmerk om winst te maken. Dat begrijpen wij maar al te goed, mede doordat wij reeds lange tijd met woningcorporaties werken. 

De uitdaging is om een goede balans te vinden in de sociale benadering van de huurder en het te behalen resultaat (in de meeste gevallen betaling van de huurachterstand). Helaas is een gerechtelijke procedure en een eventuele gedwongen ontruiming niet altijd te vermijden. Dit gehele proces kunnen wij voor u verzorgen.

U bent een overheidsinstantie

Helaas ontkomen ook overheidsinstanties vaak niet aan de tussenkomst van een deurwaarder om een vordering te innen, om welke reden wij vaak worden ingeschakeld door overheidsinstanties.

Ondanks dat reeds bij besluit is vastgesteld dat er tot (terug)betaling dient over te worden gaan, de schuldenaar aangemaand is en er zelfs een dwangbevel is uitgevaardigd, wordt in veel gevallen nog steeds niet vrijwillig betaald.

Naast kennis van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering is bij dergelijke overheidsvorderingen kennis vereist van de Algemene Wet Bestuursrecht en de 'bijzondere wet' die van toepassing is. Al deze kennis hebben wij in huis, zodat wij voor een snelle en efficiënte invordering kunnen zorgdragen.